Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kardashianová podala žalobu na bulvár. Prý se měla pokusit o pojišťovací podvod

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Foto: www.wikipedia.org

New York - Americká celebrita Kim Kardashianová podala žalobu na bulvární online magazín MediaTakeOut.com. Ten napsal, že se pokusila o pojišťovací podvod.

Kardashianovou minulý týden v Paříži přepadli dva ozbrojení muži a ukradli jí šperky za několik milionů dolarů. Web MediaTakeOut.com několik hodin na to zveřejnil článek, v němž uváděl, že manželka hudebníka Kanye Westa incident nahrála, násilí si vymyslela a následně podala podvodné hlášení pojišťovně.

Podle žaloby web neměl pro taková tvrzení žádné důkazy. Ve "zlomyslných článcích" bulvár údajně "vykreslil oběť zločinu jako by sama byla zločincem," citovala AP z dokumentu.

Přepadení Kardashianové se stalo také zdrojem vtípků. U jedné kalifornské společnosti je možné objednat na halloweenskou party kostým nazvaný "oběť přepadení v Paříži".

Kardashianová se od útoku stáhla z veřejného života. Reality show, v níž vystupuje i se svými sourozenci a rodiči, se dočasně nevysílá. Mladší sestra přepadené ženy Khloe v úterý prohlásila, že Kim je z hrůzného zážitku stále otřesená.

Témata:  Kim Kardashian bulvár podvod

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 21:49

Rusko se snaží dobýt město Časiv Jar s až 25 000 vojáky

Ruské síly se snaží dobýt město Časiv Jar na východě Ukrajiny s 20.000 až 25.000 vojáky. Oznámila to v pondělí ukrajinská armáda, podle které je situace v oblasti složitá. Informuje o tom agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy