Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sháníte dárky na poslední chvíli? Poradíme vám, jak na to

Vánoce
Vánoce
Foto: Pixmac

Praha - Vánoční shon pomalu ale jistě nabírá grady. Čtvrtá adventní neděle je za námi a nyní už nás čekají jen Vánoce. Máte všechny dárky, nebo necháváte nákupy na poslední chvíli?

V prvé řadě myslete na to, že vánoční svátky jsou o klidu, pohodě a času, který trávíte se svou rodinou. Není to o hodnotě dárku. Hlavní je obdarovaného potěšit a vykouzlit mu úsměv  na rtech.

Pokud jste rejdění po obchodech nechali na poslední týden před Vánoci, nezoufejte. Zbývá několik možností. Ještě stále se najdou eshopy, které slibují doručení zboží do Štědrého dne. 

Pokud raději vybíráte dárky osobně, hurá do toho. Nemusíte volit masívní centra a supermarkety. Jistě naleznete mnoho útulných krámků, v zapadlejších uličkách, mimo centrum dění. 

A co koupit? Soustřeďte se na to, komu chcete udělat radost. Vybavte si jeho povahu a vzpomeňte si, jaké jsou jeho koníčky. Nekupujte ohrané kosmetické balíčky, které nakonec stejně skončí ve skříni.

Čajové sety

Tento dárek potěší přednostně babičky a maminky. Kdo by si rád nesedl k horkému čaji a příjemné knize. 

Kniha

Pokud nepatříte mezi velké čtenáře, vsaďte na ostatní! Podívejte se na internet, která kniha se stala hitem, jaká koho ohromila. A zdali máte ve svém okolí někoho, kdo miluje psané slovo, jistě nesáhnete vedle.

Vstupenky do divadla

Zajít do společnosti je jednou za čas zela jistě potřeba. V současnosti se nabízí celá řada divadelních představení či muzikálů. Darujete tak zážitek, který neomrzí.

Svíčky

Svíčky miluje každá žena. Jako dekoraci do bytu nebo na prožití příjemného večera. Můžete vybírat z rzných dekórů a vůní. Nebudete vědět, kam s očima.

Náramky přátelství

Dárek, který zajistí zaručený úspěch. Můžete se inspitovat na internetu - kde ho zároveň i koupit - nebo nějaký sami vyrobit. 

Parfém

Pro ni i pro něho. A pokud třeba nevíte, jakou vybrat, sáhněte po "unisex" možnosti. Tyto parfémy bývají velmi kompromisní, takže jistě nesáhnete vedle.

Témata:  Vánoce

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy