Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Chodící skála svalů Dwayne Johnson ukázal svou snídani. Vystačila by vám až do večeře

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto internet

Los Angeles - Americký herec Dwayne Johnson (43), známý také jako "The Rock", je chodící skála svalů. Jenom jeho snídaně by normálního člověka porazila.

Hollywoodský svalovec Dwayne Johnson se proslavil hlavně jako hrdina akční série Rychle a zběsile, kde se zapsal do povědomí diváků. Už jako kluk se věnoval sportu - začínal s atletikou, americkým fotbalem, a nakonec se musel kvůli zranění zaměřit na zcela jiný sport, kterým byl wrestling.

Právě odtamtud pochází jeho přezdívka "The Rock". Herec na sobě tvrdě maká v posilovně a aktivně se věnuje i zápasům, ve kterých vzbuzuje u soupeřů pořádný strach. A není se čemu divit! Dwayne je opravdu horda namakaných svalů.

To však není výsledek pouze tvrdého tréninku, ale i stravování a životního stylu. Dwayne se pochlubil na sociální síti fotkou své snídaně s komentářem: "Striktní dieta během natáčení." Vaječnou omeletou, pečeným masem a plným talířem amerických lívanců fanoušky doslova šokoval (zde). A teď ruku na srdce, kdo by chtěl slavného svalovce živit?

Témata:  muži Hollywood

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy