Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nudíte se v posteli. Změňte s partnerem prostředí

Polibek, ilustrační fotografie
Polibek, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Se sexem je to stejné, jako s oblíbeným jídlem. Pokud se ho přejíte, nějakou dobu na něj nemáte ani pomyšlení. Opětovně vás navnadí až nový recept, obměna či přidaná ingredience.

Většina dlouhodobých vztahů se potýká se stejným problémem: stereotyp zahání chuť na sex. Nic naplat, aby vášeň z dlouhodobého vztahu nevyprchala, je dobré přijít občas s malou inovací.

Pokud se s partnerem milujete pouze v posteli, není divu, že váš milostný život potřebuje trošku okořenit. Jistě už přesně víte co a jak se bude dít. Ale tak to nemá být. Použijme opět gastronomické přirovnání. Každé jídlo lze připravit stovkou způsobů. Záleží jen na fantazii. Zapojte ji tedy na plné obrátky!

Na pračce za jejího chodu

Ne nedíváte se na žádný film pro dospělé a ano, čtete správně. Hlavně dámy zažijí rozkoš, kterou jim postel zdaleka ani nenavrhne.

Na kožešině před krbem

Dovedete si představit romantičtější okamžik? Na stole dvě sklenky s lahodným vínem, něco dobrého k snědku, přítmí a zvuk praskajícího dřeva v ohni...

Na veřejné pláži uprostřed noci

Určitě fajn příležitost, ale nezapomeňte si s sebou vzít deku. On totiž písek umí být pořádně vlezlý. A to doslova.

V horké vaně

Ano, to dá rozum, že ve studené je to nic moc. Nutné je podotknout, že musíte disponovat velkou vanou. Jinak je to spíš groteska než vášeň. Pokud ale tuto možnost máte, určitě si společnou chvilku ve dvou užijete.

Venku při západu slunce

Meze budou za pár týdnů vyhřáté, takže proč ne. Zpříjemněte si krásnou chvilku piknikovým košem, lahodným vínem a romantika je na světě.

Ve výtahu

To je bez pochyby velký adrenalin a obrovské vzrušení. K tomuto aktu potřebujete nutnou dávku odvahy, ale pokud se odhodláte, nebudete litovat. Ujistěte se ale, že pojedete déle, než do druhého patra.

Ve sprše

Zaručeně moc fajn představa. Neváhejte a nečekaně zatáhněte partnera do sprchy. Budete překvapeni oba. On z odchylky od stereotypu a vy z jeho nadšení pro "věc".

V bazénu

Další vodní hrátky v pořadí. Ve vodě obecně je sex jiný, dynamičtější a živočišnější. Nechte se někdy unést a dělejte to jinak!

To byl výčet jen několika málo možností, které máte. Nezakrňte! Buďte kreativní a váš sexuální i partnerský život bude jiskřit jako silvestrovský ohňostroj.

Témata:  vztahy láska vztahy Láska, intimnosti

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy