Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jak zaručeně naštvat partnera? Zkuste mu říct jednu z těchto vět

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Sex je naprosto přirozená součást života, ne vždy je ale podle našich představ. Existují totiž věty, které nejen že rozkoš pokazí, ale naprosto znechutí i vás samotné!

Ano, opravdu mohou být slova brzda rozkoše a to bez nadsázky. Znáte ono staré známe přísloví- mluviti stříbro, mlčeti zlato? Ta přesně to byste měli v intimních chvilkách razit! Někdy stačí jediná věta a rázem je po krásné chvilce.   Příroda to tak chtěla, že muži jsou předurčeni k rozsévání spermatu a ženy naopak k roli matky. A proto jsou nevhodné výroky povětšinou vyřknuty z úst mužů. 

Ale nenechte se zmást, ani my ženy nejsme svaté. Možná to neřekneme nahlas, ale v hlavách se nám toho honí hodně. A při sexu nevyjímaje.

Proč ti to vždy tak dlouho trvá?

To jsou slova, která zcela jistě slyšet nechcete. Naštěstí se tato věta neslýchá často. Pokud ale přece, zkuste jej ignorovat a nenechat si milování zkazit.

Už jsi byla?

Ano, v tomto ohledu mají ženy nad muži jasnou převahu. Mužský orgasmus je poznat okamžitě, za to žensky, ten je obležen tajemstvím. Muži si zkrátka nejsou jisti, zda již k vašemu vyvrcholení došlo či ne.

Nesnáším prezervativy - je jejich používání opravdu nutné?

Buďme upřímní. V dnešní době, kdy je stále více a více žen vyděšeno z užívání hormonálních pilulek je prezervativ ta nejdostupnější varianta. Nemusíte užívat žádné chemikálie a máte tak více méně jistotu, že nedojde k početí. Ovšem pokud dostanete tento dotaz, můžete samozřejmě odvětit, že užívání kondomů nutné není, pokud se již cítíte na rodičovskou roli.

Moje ex to dělala takhle

Tak tato věta je tak zvaný zabiják nejen sexu, ale možná i vztahu. Pokud bylo toto vyřčeno, tak ruku na srdce, ale trávíte čas se správným mužem?

Všechny milenky se mnou byly spokojené

Zlatá třešnička na závěr. Člověk se zdravým sebevědomím toto říkat nemusí. Ten si sex se svou partnerkou užívá a nemusí vyzdvihovat svoje "přednosti".

Pokud se vám toto nebo něco podobného stalo, asi se nad článkem pousmějete a přikyvujete. Pokud ne, buďte rády. V partnerském vztahu nastane mnoho chvil, které netřeba komentovat a milování je jedna z nich.

Sex by měl být okamžikem, který si užívají oba dva z partnerů. Po úmorném dni se uvolníte a užijete si vzájemné blízkosti. A zda - li opravdu uslyšíte něco obdobného z úst vašeho protějšku, buď dělejte, že jste nic neslyšela a nebo se zamyslete nad tím, zda jste se správným mužem ve správném pokoji...

Témata:  vztahy Láska, intimnosti lidé muži ženy

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:23

Rakušan si prosadil změny v zákoně o zbraních, vláda novelu schválila

Vláda ve středu schválila novelu zákona o zbraních, která urychlí začátek platnosti dvou zásadních opatření obsažených v novém zákoně o zbraních. Jde o povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii v otázce zajištění zbraní. Změny by mohly platit už od letošního července.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy