Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Harrison Ford se rozhodl prodat svou vilu, za 214 milionů

Harrison Ford v roli Indiana Jonese
Harrison Ford v roli Indiana Jonese
Foto: lucasfilm.com

Los Angeles - Luxusní dům v Kalifornii, který vlastnil herec Harrison Ford, je na prodej. Přepychové sídlo v italském stylu může být vaše za 9 milionů dolarů, což je asi 214 milionů korun.

Bydlet jako Han Solo nebo Indiana Jones by chtělo mnoho filmových nadšenců. A teď můžou! Harrison Ford totiž prodává své luxusní sídlo v Kalifornii - za více než 9 milionů dolarů, což je asi 214 milionů korun.

Dům o rozloze 1116 metrů čtverečních je zařízen v italském stylu. Kromě šesti ložnic se v něm najde devět koupelen, křídlo pro služebné, obrovská knihovna i plně vybavená posilovna. Své filmy si mohl Ford pouštět v menším kinosále a pak možná přátele zval na košt ve vinném sklepě (foto zde).

Na pozemku o celkové rozloze 1,37 akru se nachází ještě dům pro hosty, moderní venkovní kuchyně, tenisové kurty a bazén s lázněmi. Kromě Forda vlastnila dům i další hvězda stříbrného plátna Dick Van Dyke, s předchozími majiteli se zase přátelil fotbalista Pelé.

"V domě je i nahrávací studio, které bylo navrženo přímo pro Harrisona, Pelé si zase kopal s míčem venku na trávníku," uvedl mluvčí realitky Brandon Shaw. "Kouzlo doplňují evropské detaily, které dotváří atmosféru toskánské vily," dodal.

Témata:  nemovitosti Harrison Ford

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 15:31

Mrazivé počasí odezní, přetrvá v jednom kraji. Platí výstraha

Mrazivé počasí během nadcházející noci na většině území odezní, ale pro jeden kraj zůstává v platnosti výstraha před mrazem ve vegetačním období. Vyplývá to z informací Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy