Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tají americká vláda informace o mimozemšťanech? Hacker objevil přísně tajné materiály

Existují mimozemšťané?
Existují mimozemšťané?
Foto: News.com.au **www.news.com.au**

Mimozemšťané existují. Tento fakt dokumentuje řada fotografií americké vlády. Na veřejnost se ale vždy dostanou jen řádně upravené snímky bez mimozemských lodí. Originály prý vidělo pouze pár lidí zvenčí. Jedním z nich je hacker Gary McKinnon. Za svou činnost měl být vydán k trestnímu stíhání do USA.

Gary McKinnon se podle internetových stránek techworm.net domnívá, že Američané již desetiletí upravují fotografie a videa z vesmíru předkládané veřejnosti. McKinnonovi, zanícenému pozorovateli UFO ze Skotska, se podařilo proniknout do počítačových databází americké vlády, NASA a Pentagonu. V následné desetileté právní bitvě zabránil své extradici do USA.   

Podle McKinnona americká vláda, NASA i Pentagon už dlouho vědí, že lidstvo pravidelně sledují mimozemšťané. Mají ale obavu, že by veřejnost tuto skutečnost buď nedokázala zpracovat, nebo by vedla ke zhroucení náboženství. Proto jsou tyto informace nadále utajovány. 

McKinnon pokládá za prvotní impuls jeho zájmu o UFO případ Donny Hareové z roku 2000. Hareová, bývalá zaměstnankyně NASA, tehdy přišla s tvrzením, že její bývalí kolegové digitálně upravují satelitní snímky. Odstraňovali z nich všechno, co by prokázalo existenci mimozemšťanů.     

McKinnon se musel přesvědčit na vlastní oči

Potvrzení výpovědi Donny Hareové bylo možné provést jen jedním způsobem. tj. nabourat se do výpočetních systémů americké vlády, NASA a Pentagonu. McKinnovi se to podařilo z domu tety jeho přítelkyně v Londýně. Později uvedl, že jejich zabezpečení bylo zanedbatelné. Téměř dva roky pak hledal důkazy o mimozemském životě.

První zajímavou informaci, jež McKinnon našel u amerického námořnictva, představoval elektronický dokument se seznamem „nepozemských důstojníků“. Vedle jejich jmen se nacházely i hodnosti a další dokument s „přesuny materiálu mezi loděmi“. Na otázku, zda by tito důstojníci mohli být třeba kosmonauti, McKinnon odpovídá: „Je to jen na vás, jak to interpretujete.“

Další důkazy pak McKinnon údajně objevil v počítačích Johnsonova vesmírného centra: „Byly tam databáze se snímky označené buď jako zpracované, nebo nezpracované… Nad počítačem jsem měl plnou kontrolu.“

Důkazy na dosah ruky

Stahování jedné z těchto fotografií trvalo velmi dlouho a podařilo se mu uvidět jen jeho část. „Byla to polokoule nějaké planety. Myslím si, že to byla Země. Nebylo to zcela jasné, ale bylo tam UFO ve tvaru doutníku,“ řekl McKinnon. Následně se pokusil pořídit screenshot obrazovky, ale tato snaha nedopadla úspěšně. Kurzor na obrazovce se totiž začal pohybovat rozdílně od jeho manipulace s myší, načež došlo k přerušení spojení. Pořízený screenshot již nebylo možné z mezipaměti vyvolat.

Krátce poté byl McKinnon zatčen. Během vleklé právní bitvy v letech 2002-2012 proti vydání do USA u něj lékaři diagnostikovali Aspergerův syndrom. Tato forma autismu mohla ovlivnit jeho chování. Americká vláda po něm žádala odškodnění ve výši 700 000 amerických dolarů a obvinila ho z prolomení bezpečnostních systémů za účelem získání přístupu k utajovaným informacím. Nikoliv za účelem odhalení pravdy, jak tvrdí McKinnon.

„[Američané] své nároky opíraly o tvrzení, že McKinnon vymazal některé velmi důležité dokumenty, na 24 hodin vyřadil 2000 armádních počítačů ve Washingtonu z provozu a ochromil dodávky munice pro americké námořnictvo,“ připomíná článek na internetových stránkách techworm.net.

Témata:  mimozemšťané / UFO USA Pentagon tajemství záhady

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy