Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvák Tomáš Klus se stal podruhé otcem. Synovi dal pozoruhodné jméno

Tomáš Klus
Tomáš Klus
Foto: 4press.cz

Praha - Jeden z nejoblíbenějších českých zpěváků Tomáš Klus se stal podruhé otcem. S manželkou Tamarou tak mají doma páreček, protože k dceři Josefíně přibyl vytoužený syn, jehož jméno je rovněž netradičního rázu.

O Tomáši Klusovi nebylo dlouhou dobu ani vidu a především ani slechu, od října loňského roku se rozhodl pro koncertní pauzu. Tu si teď bude rozhodně užívat plnými doušky se svojí rodinou, která se rozrostla o dalšího člena - syna Alfréda.

Klus je rozhodně pyšným dvojnásobným otcem a svojí radostí se pochlubil i na sociální síti se slovy: ,,Jsme všichni. A je to nádhera. Děti všem! Velkej a zdravej frajer to je. Celý jsem to proklečel a v této pozici strávím před svou ženou zbytek života. Žena je život!''

Pro Tomáše je to tak trochu opožděný dárek k narozeninám, protože před pár dny oslavil třicetiny. Stejně tak i jeho dcera Josefína, která slavila tři roky. 

Témata:  Tomáš Klus děti rodina

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy