reklama

Vystrašená mladá žena strávila tři a půl hodiny v nemocnici, kde hledali tampon, který si při svých dnech zavedla a který následně nemohla najít! Až po dlouhých hodinách zdravotníci zjistili, v čem je vlastně háček.

Čtyřiadvacetiletá Ushaanaa Lael Shah z Isle of Wight v Anglii byla zmatená a vystrašená, protože si myslela, že si nesprávně zavedla tampon. Nemohla ho totiž vůbec „vylovit“ a vytáhnout ven.

Dívka, která pracuje jako domácí pečovatelka proto spěchala na pohotovost, kde ji po třech a půl hodinách lékaři ujistili, že tampon si jednoduše nezavedla. Její příspěvek na Facebooku, ve kterém zmiňuje trapný incident, se rychle stal virálem, přečetly si jej tisíce lidí.

„Bylo asi 16:30, už jsem byla doma. Šla jsem na toaletu, ale když jsem nemohla najít konec tampónu, začala jsem panikařit. Šla jsem se koupat, protože jsem myslela, že to pomůže. Pak jsem zavolala mého přítele. Když přišla domů máma, řekla mi, abych šla na pohotovost. Dokonce jsem měla bolesti břicha,“ cituje její slova deník The Sun.

V čekárně byla tři a půl hodiny Lékaři byli velmi zmatení a po několika kontrolách dospěli k závěru, že tampon tam nikdy nebyl a bolest, kterou Bubba cítila, byla jen psychologická.

„Cítila jsem se trochu rozpačitě, že jsem je oloupila o čas. Řekli mi však, že se to stává hodně dívkám a že je lepší raději přijít a ujistit se, že je vše v pořádku. Moji přátelé a rodina mi to však už navždy budou připomínat,“ dodala dívka.