Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragédie hokejisty Valacha: Manželka při porodu dvojčat zemřela

Narozená miminka
Narozená miminka
Foto: Pixmac

Bratislava - Obrovská tragédie postihla slovenského hokejistu Juraje Valacha. Někdejšímu obránci pražské Slavie, který odehrál uplynulou sezonu v dresu Chomutova, zemřela manželka Simona. Nepřežila akutní porod dvojčat...

Manželku Simona, kterou si hokejista vzal loni v létě, zkolabovala o víkendu kvůli velkému horku. Jelikož byla ve vysokém stádiu těhotenství, lékaři museli po převozu do nemocnice okamžitě přistoupit k akutnímu císařskému řezu. Mladá žena ale zákrok nepřežila. Děvčátko a chlapečka se podařilo zachránit. Informují o tom slovenská média.

Sedmadvacetiletý hokejista dostal obrovskou ránu. Po minulé sezoně ukončil své angažmá v Chomutově právě kvůli tomu, aby se mohl o svou těhotnou ženu starat...

Valach patřil mezi oblíbence trenéra Vladimíra Růžičky. Pod vedením olympijského vítěze z Nagana hrál už ve Slavii, v uplynulém ročníku spolupráci s uznávaným koučem obnovil. Z bratislavského Slovanu přispěchal vypomoci Pirátům z Chomutova.

Když Valach oznámil, že v týmu končí, Růžičku to mrzelo. Tenkrát ale ještě netušil, jaké tragédie ho postihne.

Témata:  neštěstí porody

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy