Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Mladá umělkyně se dokáže převtělit do postav z hororů

Extrémní makeup
Extrémní makeup
Foto: Reprofoto YouTube

Sydney - Seznamte se s velmi nadanou teenagerkou, která pochází z Austrálie. Jmenuje se Lara Wirthová a je jí šestnáct let. Vše se naučila sama podle videí na Youtube.

Hodně dívek v jejím věku se zajímá především o kluky a večírky. Lara Wirthová má jiný koníček - je přebornicí v malování na tělo. Její proměny na sobě samé jsou tak věrohodné, že údajně dokáže člověka vyděsit! Umělkyně se věnuje speciálním efektům, které tvoří pomocí make-upu. Transformuje se do nejrůznějších příšer, plazů a dalších stvoření.

"Trvalo mi dlouho, než jsem se to naučila, ale věděla jsem, že to chci dělat. Viděla jsem tvrobu mnoha lidí na Youtube a snažila jsem se to dělat podle nich," řekla dívka britskému deníku Daily Mail.

"Funguje to tak, že si vyberu, co bych chtěla vytvořit. Pak si to načrtnu na papír a později se to snažím na sobě udělat," dodala. Údajně hledá inspiraci v hororech a jiných filmech. Někdy tvoří jen z vlastní fantazie.

Mladá umělkyně vyhrává nejrůznější soutěže a slaví velký úspěch na sociálních sítích - na instagramu ji sleduje 761 tisíc uživatelů. V budoucnu by se ráda učila od profesionálů, protože si studium zatím nemůže dovolit. Občas zajde s maskou například do supermarketu: "Zajímají mě reakce lidí," dodává.

Témata:  ženy zajímavosti horor

Aktuálně se děje

4. května 2024 8:22

Morawiecki si kopl do EU. V Polsku vzbudila jeho slova pozdvižení

Bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki označil Brusel v rozhovoru pro maďarský týdeník Mandiner za hrozbu pro evropskou demokracii. EU podle něj zadržením fondů ovlivnila výsledek polských parlamentních voleb. Představitelé současné polské vlády jej za tyto výroky ostře zkritizovali. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy