Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nevšední zastavení dopravy, žena se po dálnici procházela nahá +VIDEO

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Moskva - Svědky hodně kuriózní podívané byli řidiči na dálnici poblíž Moskvy. Po silnici se v několikastupňovém mrazu procházela úplně nahá dívka. Nikdo jí nezastavil.

Nahé ženě by za normálních okolností odolal málokterý chlap, této dívce na ruské dálnici se ale všichni vyhýbali obloukem. Spíše než jako sexy kráska totiž kvůli svému nervóznímu chování vypadala jako blázen.

VIDEO zde

Proč se žena mezi auty procházel nahá, se zatím neví. I přesto, že mrzlo, jí nikdo nezastavil a nepomohl. Někteří řidiči ale neváhali si bizarní podívanou natočit na mobil.

Video teď válcuje internet, ne všichni jsou z něj ale nadšení. "Všichni řidiči pravděpodobně měli v autě deku nebo něco podobného, nikdo z nich ale ženě nenabídnul nic, aby se zahřála," napsala rozčilená Lyudmila. Dívce pomohli až přivolaní záchranáři.

Témata:  Rusko lidé dálnice

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 16:38

Češi budou ve volbách do europarlamentu vybírat ze 30 uskupení

Všech 30 registrovaných uskupení bylo připuštěno k účasti v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu v České republice. Ministerstvo neodmítlo žádnou z přihlášených kandidátních listin, s výjimkou jedné, která byla podána po uplynutí stanovené lhůty. Volby se budou konat 7. a 8. června.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy