Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neštěstí na koncertě Snoopa Dogga. Při nehodě se zranilo 42 lidí

Koncert, ilustrační foto
Koncert, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Washington - Přes čtyřicet mladých lidí bylo zraněno při pátečním koncertu amerického rappera Snoopa Dogga ve městě Camden v americkém státě New Jersey.

Jeden z účastníků koncertu byl zraněn vážně, jeho stav byl již v sobotu stabilizovaný. Informovala o tom americká televize CBS. Příčinou neštěstí bylo prasklé zábradlí, kvůli němuž část davu spadla asi ze dvou metrů na beton.

"Zábradlí zničehonic prasklo a mnoho lidí naráz spadlo na beton," popsal nehodu pro CBS Tomáš Staško ze Slovenska. Podle dalšího z účastníků koncertu Španěla Pedra Gómeze měl jeden ze zraněných rozbitou hlavou.

Koncert Snoopa Dogga, který vystupoval spolu s dalším rapperem Wizem Khalifou, byl okamžitě ukončen. Záchranáři odvezli 42 lidí do pěti nemocnic. Podle místní policie šlo většinou o zlomeniny a modřiny, jeden z účastníků koncertu však utrpěl vážné zranění.

Témata:  koncert USA

Aktuálně se děje

20. května 2024 18:44

19. května 2024 19:03

Pellegrini připustil, že na kulatý stůl politických stran nedozrál čas

Na kulatý stůl slovenských politických stran zatím ani po atentátu na Roberta Fica (Smer-SD) nedozrál čas, řekl zvolený prezident Peter Pellegrini v neděli. Pellegrini se v týdnu sešel s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a navrhl jednání politických subjektů. Občany dnes vyzval, aby se nenechali unést negativními emocemi, které může přinést další politický souboj. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy