Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čtrnáctiletá dívka zabila svého otce a čelí obvinění z vraždy. Pro rodinu je hrdinkou

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Warren (Ohio) - Čtrnáctiletá dívka je za mřížemi poté, co zabila svého otce. Její rodina ale říká, že to udělal proto, aby je ochránila před agresivním mužem.

"Je to moje hrdinka, nebyla jsem dostatečně silná, abych se od něj dostala, ona mi pomohla," řekla Brandi Meadowsová, matka obviněné dívky z vraždy svého otce. Podle vyjádření Fox 8 ji manžel zneužíval několik let a bála se odejít.

Měla dokonce požádat o vydání ochranného příkazu před pěti lety, který ji ale zamítli. "Je mi líto, čím si musela projít. Pomohla nám všem, abychom měli lepší život," odpovídala matka.

Bresha Meadowsová je obviněna ze zastřelení jejího otce, matka ihned po incidentu zavolala policii. Právník dívky tvrdí, že byla léta zneužívána a musela sledovat, jak její otec zneužívá i matku.

Zastřelila jej jeho vlastní pistolí, kterou jim měl on sám často vyhrožovat. Její teta, která je policistkou tvrdí, že od narození Bresha prožívá noční můru. "Prosila mě o pomoc," dodala. Podle ní byly u několika úřadů pro pomoc, ale nikdy rodině nedokázali úplně pomoc. Soud se uskuteční na konci srpna.

Témata:  policie USA krimi USA

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy