Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

IKEA řeší neobvyklou stížnost: Muži se ve stoličce zachytilo varle

IKEA
IKEA
Foto: INT

Stockholm - Nezvyklou stížnost řešila norská pobočka nábytkářské firmy IKEA. Na její Facebook napsal muž, který si koupil stoličku s dírkami do sprchy. Jenže do jedné z děr se mu zachytilo varle! Norův popis incidentu na stránkách IKEA se stal okamžitě hitem.

Claus Jørstad si o prázdninách poranil koleno a chtěl bolavé noze co nejvíc ulevit. Koupil si proto v IKEA červenou gumovou stoličku do sprchy. Jenže nepočítal s dalším zraněním. V jedné z dírek v židli se mu zaseklo varle! Nakonec ho vysvobodila studená voda, díky které se varle znovu "smrsklo".

Claus neváhal a stěžoval si přímo prodejci. Na facebookových stránkách IKEA pak všechno detailně vylíčil - jen své genitálie nazýval "kapitán a dva námořníci". Švédové totiž prý neradi pojmenovávají svá přirození přímo.

"Když jsem tam seděl a uvědomil si tu nehodu, sehnul jsem se, abych se podíval, co se vlastně stalo. Viděl jsem, že se mi zasekl pytlík," popsal Claus pro britský portál Daily Mail. "Nemohl jsem se ani hnout. Představte si naštvaného Ira, který kleje, jak to jde," dodal.

Po chvíli se uklidnil a snažil se vymyslet, jak se ze svízelné situace dostat. "Uvědomil jsem si, že sakra nemám ponětí! Pak se voda ochladila a já začal mrznout. Byla studenější než úsměv mojí tchyně, když jsem si bral její dceru," vtipkoval 45letý Nor.

Ani další Clausův nápad nebyl nejchytřejší. Protože mu byla zima, chtěl své tělo ohřát pomocí fénu. Tím by přitom riskoval zasažení elektrickým proudem. Všechno ale dobře dopadlo. "Jak jsem se snažil natáhnout pro fén, došlo mi, že jsem zase volný," doplnil Claus.

Na jeho příspěvek už na Facebooku zareagovalo 30 tisíc lidí a sdílelo ho 13 tisíc uživatelů! To také podnítilo reakci správců stránky IKEA. "Doporučujeme vyndat stoličku ze sprchy, nebo si příště obléct správnou uniformu a správně se usadit. Příště se ujistěte, že jste na plavbu dobře oblečen," napsali.

I Claus pak pokračoval v námořních metaforách a zveřejnil fotku stoličky pokryté malým ručníkem nebo žínkou. "Námořníci zůstali v docích," připsal ke snímku s tím, že žádné další zranění už neutrpěl - kromě bolesti břicha od smíchu z dalších komentářů, které k jeho příspěvku rychle přibývaly.

Témata:  Ikea muži

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy