Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Američtí policisté natočili tajemného Yettiho

Na záběrech byl údajně zachycen tajemný Yetti
Na záběrech byl údajně zachycen tajemný Yetti
Foto: YouTube

Sacramento (USA) - Američtí policisté se mohou pochlubit unikátním úlovkem. Na kameru totiž natočili tvora, o kterém se domnívají, že jde o tajemného sněžného muže, tedy Yettiho.

Kameraměla půsovndě odhalit nelegální činnost drogového gangu, místo toho ale zachytila momenty odkrývající tajemství světoznámého Yetiho.

Kamera byla instalována v odlehlých oblastech severní Kalifornie a měla usvědčit drogový gang, který se věnoval pěstování marihuany. Podle původního plánu měli policisté chytit pěstitele drog přímo při činu.

Nelegální činnost se sice odhalit nepodařilo, na videu jsou ale údajně zachyceny záběry legendárního Yetiho. O tom jsou přesvědčeni přinejmenším ti, kteří v existenci tohoto tvora věří.

Kamera byla umístěna v části národního parku Sequoia National Forest, která není zpřístupněna veřejnosti. Policista, který kameru umístil, přiznal, že ji připevnil na strom. Neznámý tvor ji zpozoroval, následně shodil na zem a zahrabal listím.

"Kromě záběrů na kameře jsem sám našel několik stop," popsal myslivec, který v tomto revíru slouží již mnoho let. "Rozhodně to není medvěd," dodal záhadně.

Témata:  Yetti USA

Aktuálně se děje

4. května 2024 15:44

Rusové vyhlásili pátrání po Zelenském

Rusko vydalo zatykač na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, informovala v sobotu ruská státní agentura TASS s odvoláním na záznam v policejní databázi. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy