reklama

Byla to láska jako trám. Italský podnikatel a miliardář se do ukrajinské královny krásy okamžitě zamiloval a po delším vztahu ji požádal o ruku. Gianluca Cervara a Anna Zajačivska se formálně vzali v prosinci a na léto chystali velkou svatbu v kostele.

Modelka ale najednou zmizela. Ještě předchozí den přitom psala Gianlucovi zamilované vzkazy a děkovala mu, že může být součástí jeho života i rodiny. Milionáře to samozřejmě znepokojilo a na milánské policii ohlásil, že se Anna šla projít a nevrátila se domů.

Cervara se bál, že někdo jeho manželku unesl. Při majdanské revoluci totiž celé měsíce trávila na kyjevském náměstí, kde pomáhala demonstrantům a starala se, aby měli co jíst a pít. Nešťastný manžel už myslel na nejhorší, když na povrch vyplula pravda.

Než stihli policisté rozjet vyšetřování, Anna přidala na sociální sítě fotky s neznámým mužem. Modelka se k němu tulila v pětihvězdičkovém hotelu a snímky označila hashtagem "svoboda". Gianluca nedokázal skrýt rozčilení.

"Tvůj manžel v Miláně, zatímco ty bydlíš u jiného muže v New Yorku. Vdaná žena uteče, aniž by cokoliv řekla a ještě udá falešnou adresu," připsal Cervara k fotce. Anna ale tvrdí, že je všechno jinak, než vypadá. Manžel ji měl bít a plivat na ni.

"Poprvé jsem utekla k rodičům na Ukrajinu. Neřekla jsem jim, proč tam jsem, a on pro mě po nějaké době přijel. Dala jsem mu druhou šanci, ale během hádky mi plivnul do obličeje a to jsem prostě nemohla snést," popsala Zajačivska pro ukrajinský portál tochka.net.

Annu prý přestalo bavit "žít ve zlaté kleci". Stěžovala si také, že jí manžel nevěnuje dostatečnou pozornost. Celý týden ji prý bolela hlava, on na to ale vůbec nebral ohledy. Utekla proto do New Yorku, kde pokračuje v modelingové kariéře.

Gianluca se ale nehodlá vzdát bez boje. Annu zažaloval za porušení předmanželské smlouvy a navíc ji obvinil, že ze sejfu ukradla 6 tisíc eur (asi 160 tisíc korun) a mobilní telefon. "Podle fotek z hotelů s různými muži nevypadá nešťastně. Můžu jen říct, že není tím člověkem, za koho se vydává," dodal.