Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump je na tom skvěle, jeho zdravotní stav je podle lékaře výborný

Donald Trump
Donald Trump
Foto: Reprofoto YouTube

Washington – V reakci na zdravotní komplikace demokratky Hillary Clintonové, která se zotavuje ze zápalu plic, zveřejnil informace o svém zdravotním stavu také její protikandidát Donald Trump. A podle jeho lékaře je na tom skvěle.

Trump (74) se těší skvělému zdraví a po fyzické stránce mu nic nebrání zastávat úřad prezidenta Spojených států. Uvedl to dnes lékař republikánského kandidáta, podle kterého jsou všechny základní hodnoty Trumpova tělesného zdraví zcela v normálu.

„V souhrnu je pan Trump v excelentním zdravotním stavu," uvedl newyorský lékař Harold Bornstein, který loni zaujal americkou veřejnost tvrzením, že jeho klient bude „nejzdravějším jedincem, který byl kdy zvolen do prezidentského úřadu".

Miliardář bere podle zprávy publikované americkými médii léky na snížení hladiny cholesterolu a slabý aspirin, jinak se obejde zcela bez pravidelného přísunu medikamentů. V nemocnici byl hospitalizován jedinkrát, a to před 59 lety, když mu lékaři v 11 letech odoperovali slepé střevo.

Témata:  Donald Trump USA

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 18:45

Policie brzy uzavře případ Vrbětice. Rakušan řekl, že vyšetřování finišuje

Policie by v květnu mohla uzavřít vyšetřování explozí v muničních skladech ve Vrběticích. Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) v nedělním vydání pořadu Otázky Václava Moravce potvrdil, že policejní vyšetřování finišuje. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy