Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neslyšící žena po operaci opět slyšela, přítel si připravil speciální překvapení +VIDEO

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn - Ten den byl pro Andreu D. velice speciální. Právě podstoupila operaci, po které byla opět schopná slyšet a na dojemném videu je vidět její první šťastná reakce na zvuky kolem ní. Tím ale úžasný den zdaleka neskončil. Její přítel, Kevin P., se rozhodl, že z toho udělá dokonalý den a tak jedna z prvních věcí, které slyšela, byla žádost o ruku.

Andrea nikdy neslyšela a rozhodla se proto, že podstoupí lékařskou proceduru, při které jí bude voperován kochleární implantát, který jí umožní slyšet. Po úspěšné operaci ji v lékařské ordinaci čekalo spuštění přístroje, v ten den s ní přišli i maminka a přítel.

Při prvních zvucích Andrea propadne ve šťastný smích a pláč zároveň, poprvé v životě slyší hlasy svých nejbližších. Kevin se ale postaral o to, že si tento den bude pamatovat navždycky. "Slyšíš mě?" zeptal se své přítelkyně. "Ano, zní to zvláštně," odpověděla, zatímco si otírala slzy z očí.

"Slyšíš mě dobře? Dobrá, chtěl jsem, aby tohle byla první věc, kterou uslyšíš. Protože tě miluju a jsi mou nejlepší přítelkyní, zlato. Chtěl jsem, aby byla první věc, kterou uslyšíš, jak tě žádám o ruku," řekl Kevin na jednom koleni své překvapené přítelkyni.

Zdroj: YouTube

"Ano!" vyhrkne Andrea bez delšího přemýšlení a znovu jí zdolají emoce. "Dostala jsem prstýnek," směje se na videu brečící Andrea. "Miluju tě, zlato! Slyším tvůj hlas," nemůže uvěřit svému štěstí mladá žena.

"Jsi šťastná?" zeptá se přítel. "Ano, jsem velmi šťastná. Fungovalo to!" říká Andrea stále se slzami v očích.

Témata:  ženy zajímavosti zdraví

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy