Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útočníci v Paříži přepadli Kim Kardashianovou

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Foto: www.wikipedia.org

Paříž - Útočníci převlečení za policisty přepadli v neděli v Paříži Kim Kardashianovou (35). Americká modelka a podnikatelka přišla o šperky za několik milionů dolarů.

"Je ošklivě otřesená, ale fyzicky v pořádku," uvedla její mluvčí krátce poté, co manžel Kardashianové, rapper Kanye West, náhle přerušil svůj koncert v New Yorku kvůli "naléhavým rodinným důvodům".

Kardashianová navštívila Paříž v rámci týdne módy. "Dva ozbrojení a maskovaní muži" se vloupali do jejího hotelového pokoje a drželi ji na mušce, uvedla mluvčí.

Policejní prefektura potvrdila, že ozbrojení útočníci Kardashianovou oloupili o šperky za několik milionů eur, ale "celková škoda se teprve vyčísluje". Nikdo nebyl zraněn. Přepadení se odehrálo okolo třetí hodiny odpolední.

Výše škody není jedinou nejasností. Podle mluvčí se přepadení odehrálo v hotelu a lupiči byli dva, podle nejmenovaného policisty bylo lupičů pět a zločin se nestal v hotelu, ale v luxusní rezidenci v centru francouzské metropole. Není ani jasné, zda s Kardashianovou byli v době přepadení její tříletá dcera a desetiměsíční syn.

Témata:  Kim Kardashian přepadení Paříž

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 10:02

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě UNRWA

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA). Ta přišla v pondělí s informacemi, že Tel Aviv nikdy nevyjádřil obavy ze zaměstnanců UNRWA, jejichž seznam dostává každoročně od roku 2011.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy