Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Brutální útok mezi migranty. Něco tak krvavého jsme ještě neviděli, přiznává policie

Německá policie
Německá policie
Foto: Pixabay

Frankfurt nad Mohanem – Německá policie zatkla migranta, který údajně jinému migrantovi ukousl uši, rty a oční víčka. Navíc ho měl bodnout do obou očí. Případ doslova šokoval nejen policii, ale i místní obyvatele. Informuje o tom server Express.

Ke krvavému útoku podle serveru došlo minulý pátek večer ve městě Schlüchtern nedaleko Frankfurtu nad Mohanem. Policie věří, že oběti byly ukousnuty části obličeje, navíc byl oslepen poté, co byl bodnut do obou očních bulv.

Migranti, kteří se nacházeli v obytných prostorách, slyšeli hlasité výkřiky z bytu pachatele a zavolali policii. Policisté vyrazila dveře a zatkla zakrváceného devatenáctiletého cizince, který seděl na své osmnáctileté oběti. Oba muži bydleli v domech v téže ulici, ale ne ve stejné budově.

Jürgen Heinze, státní zástupce z Hanau, řekl, že oběť byla také bodnuta do krku a očních bulv. Podle médií není jasné, nakolik vážné poranění očí je a jestli mladík ještě někdy uvidí. Teď je v péči odborníků.

Oběť je ze Somálska, byl napaden mužem z Eritreje. Příčina sporu je nejasná, i když žalobce tvrdí, že nelze vyloučit „rituální" prvky do útoku. Život napadeného není v ohrožení, ale zůstává v hlubokém šoku a své okolí prý vůbec nevnímá.

Útočník byl obviněn z napadení a pokusu o zabití, žalobce ale nevylučuje, že se obvinění mohou ještě rozšířit na pokus o vraždu. „Vyšetřující orgány nikdy předtím takovou formu násilí nezažily. Oběť byla krutě znetvořená a musí počítat s trvalým poškozením. Není jasné, zda bude muž trvale oslepen," uvedl policejní mluvčí.

Témata:  Německo uprchlíci policie Německo

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy