Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Amerika Trumpa potřebuje. Věřím, že vyhraje, říká jeho bývalá tchyně Zelníčková

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Pixabay

Zlín/Washington - Marie Zelníčková, bývalá tchyně Donalda Trumpa, pozorně sleduje dění v USA před prezidentskými volbami a věří v úspěch republikánského kandidáta.

Její dcera Ivana Trumpová (rozená Zelníčková) byla první manželkou realitního magnáta, narodila se jim dcera Ivanka a synové Donald a Eric. Čtrnáctileté manželství skončilo v roce 1991.

"Pokud Donald vyhraje, tak se tam do toho pořádně pustí, Amerika to potřebuje," řekla dnes ČTK Zelníčková, která odlétá do Ameriky, aby tam s rodinou očekávala výsledek voleb.

"Některé malé státy už odvolily. Pořád se to mění, je to ´up and down´, objevují se různé informace, pořád je to na vážkách, je to teď docela chaos," uvedla Zelníčková.

Do New Yorku jezdí už 40 let. "Co se narodil malý Doník, tak jsem tam lítala třikrát do roka. Teď už jen dvakrát. Mám to tam moc ráda, vždy se za nimi jedu ráda podívat, ale mám ráda také Zlín," nastínila Zelníčková, která letos s rodinou stráví Vánoce na Floridě.

Témata:  Donald Trump Ivana Trumpová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy