Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dívka se rozhodla prodat svoje panenství. Cena se vyšplhala na miliony eur. Lidé jsou pobouřeni

Ženy, Ilustrační foto
Ženy, Ilustrační foto
Foto: Reprofoto YouTube

Londýn - Velká Británie má za sebou další nelichotivý zážitek. Omsmnáctiletá Alexandra z Rumunska rozhodla prodat panenství a poté, co sklidila na internetu velkou kritiku, se stala hostem v britské ranní show televize IVT. Moderátoři si však nebrali servítky a pořádně to dívce osolili.

Alexandra byla hostem ranní show televize ITV a v přímém přenosu prozradila, že prodává své panenství, aby finančně pomohla svým rodičům. Vyvolávací cenu stanovila na 850 tisíc liber (900 tisíc eur) a aukce začala.

Dražba panenství však mezi lidmi vyvolala velké pohoršení, které mělo za následek další navýšení ceny. Cena dívčina klína se nyní pohybuje na hranici 1,7 milionu liber (dva miliony eur). Schůzka s vítězem se následně uskuteční v Německu a kupec si může vybrat hotel, do kterého za ním Alexandra přijede.

Podle britských bulvárních deníků se ale ukázalo, že vše je ve skutečnosti jinak. Rodiče dívky jsou pobouřeni a odmítají, že by měli jakékoli finanční potíže. Tvrdí také, že pokud dcera své panenství přesto prodá, zřeknou se jí. 

Dívka ale v televizi obhajovala svůj plán na prodej panenství a to vyděsilo zejména moderátora Philipa Schofielda. Nedokázal například pochopit, že dívku vůbec netrápilo, zda její budoucí milenec náhodou netrpí nějakou sexuálně přenosnou chorobou.

"Na co jsi proboha myslela? Řešila si zdravotní rizika? A co když náhodou otěhotníš?" bombardoval dívku otázkami. V její tváři bylo vidět, že jí otázky zasáhly, na druhou stranu nad nimi asi opravdu sama nepřemýšlela. Tvrdí sice, že proti otěhotnění začne brát antikoncepci a že půjde na testy, aby vyloučila možnost nákazy, přesto ji moderátor zasáhl do citlivého místa.

Dívka však následně dodala, že by byla ochotna vycestovat za kupcem, který nabídne nejvyšší částku, kamkoliv. To zvedlo ze židle i moderátorku Holly. "Musíš opravdu vážně pouvažovat nad následky tohoto činu. Vím, že to děláš ze zoufalství," řekla jí moderátorka.

Témata:  ženy Velká Británie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy