Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Děsivá věštba: Prahu letos zasáhne teroristický útok, svoboda lidí bude omezena

Česká republika
Česká republika
Foto: Pixabay

Bratislava - Teroristické útoky se v roce 2017 nevyhnou ani České republice. Tvrdí to známý slovenský okultista Martin Schenk a dodává, že v reakci na další vlny útoků začnou politici omezovat demokracii a osobní svobodu lidí.

Okultista očekává v roce 2017 výrazné změny ve všech oblastí. Negativně se dotknou například mezilidských vztahů, kdy do rodinných, přátelských a obchodních svazků vstoupí nesvár, hádky a spory.

V letošním roce bude mít dohru i šokující vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách, který prý pomůže USA, ale i celému světu. Zlepšování vztahů s Ruskem na čas ochrání světový mír, Trump ale bude v první řadě stát za obchodními zájmy Spojených států.

Podle okultisty posílí hodnota amerického dolaru nad hodnotu eura a podnikatelskou povahu nejsilnějšího muže světa pocítí celá země. Serveru topky.sk okultista také prozradil, že světová ekonomika prudce poroste.

Pokračovat bude prý také migrační krize, která přinese do Evropy zabíjení nevídaných rozměrů. V davu uprchlíků se na starý kontinent dostalo mnoho zfanatizovaných jedinců, jejichž jedinou vírou je radikální islám.

V bezpečí podle okultisty není žádný evropský stát a terorismus ohrožuje i postkomunistické země východní Evropy včetně Česka a Slovenska. "Praha se bohužel přidá k městům jako Berlín či Paříž. Mimo ohrožení nezůstane ani Bratislava. Politici namísto řešení příčin využijí smrt nevinných na další omezování demokracie a svobod jednotlivce. Muslimský radikalismus bude zneužit proti Evropanům," píše server.

Rok 2017 bude také znamenat konec dominance tradičních politických sil a uskupení. Slovensko se prý dočká předčasných voleb a masy zoufalých občanů je využijí na protest proti vládní oligarchii. Z předčasných voleb povstane právě ta parlamentní strana, která je tradičními politiky nenáviděná. 

Témata:  Česká republika věštby uprchlíci terorismus

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.