Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva novináři se poprali na večírku v Bílém domě

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: whitehouse.gov **www.whitehouse.gov**

Na večírku konaném po večeři v Bílém domě se stal konflikt mezi dvěma konkurenčními redakcemi. Pustili se do sebe novináři Fox News a Huffington Post.

Rvačka vypukla v ranních hodinách mezi reportérem Jesse Wattersem ze stanice Fox News a šéfem pobočky Huffington Post Ryanem Grimem. Jednalo se o večírek po slavnostní večeři v Bílém domě, takže byli oblečeni ve společenském oblečení, ve výsledku to pak připomínalo akční scénu z filmů Jamese Bonda.

Brawl between @ryangrim and @jessebwatters at MSNBC party. pic.twitter.com/Fy7VKFBdmh

— daveweigel (@daveweigel) 1. května 2016

 

Důvodem rvačky měly být útoky a urážky na sociálních sítích. Grim podle svědků bitku vyprovokoval, protože poznal Watterse a začal ho natáčet z blízkosti mobilem. Ten mu sebral mobil a schoval si ho do kapsy. Tím rvačka začala, informoval server Washington Post.

Svědci na Twitteru psali, že padlo několik ran z obou stran, nedlouho poté, je už další novináři oddělili od sebe. Není zatím jasné, jestli budou u svých zaměstnavatelů za tuto ostudu potrestáni.

Témata:  Bílý dům USA novináři násilí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy