Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Velké stěhování: Melanie Trumpová se i se synem přestěhovala z New Yorku do Bílého domu

Bílý dům, Washington D.C., USA
Bílý dům, Washington D.C., USA
Foto: Pixabay

Washington - První dáma USA Melania Trumpová se i se svým 11letým synem Barronem přestěhovala do Bílého domu. Dosud žili v New Yorku kvůli Barronově školní docházce.

Trumpová v neděli večer přestěhování oznámila na twitteru poté, co s Donaldem Trumpem a jejich společným synem přijeli do Bílého domu. Víkend prezident podle agentury AP strávil ve svém soukromém golfovém klubu v Bedminsteru ve státě New Jersey.

"Těšíme se na vzpomínky, které v nás zanechá náš nový domov!" napsala rodačka ze slovinského Nového Mesta v příspěvku, který doplnila snímkem Washingtonova monumentu, pořízeným z Bílého domu.

První dáma a Barron žili v newyorském mrakodrapu Trump Tower do ukončení školního roku. Na podzim má Barron nastoupit do soukromé školy ve státě Maryland, na jehož území se nachází část metropolitní oblasti Washingtonu.

Témata:  Donald Trump Bílý dům USA Melania Trumpová Barron Trump

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 8:30

Počasí se bude nadále oteplovat. Vystoupá na letní teploty

Nebývale chladná dubnová epizoda je u konce, o víkendu už teploty překročí dvacítku. Podle týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) pak v příštím týdnu ještě o pár stupňů vzrostou. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy