Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dopravní nehody: U Aše se zabil motocyklista, další havaroval v Praze

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Cheb/Praha - Silnice druhé třídy z Aše k obci Hranice u Aše je kvůli smrtelné nehodě motocyklisty uzavřená. Nehoda motorkáře zkomplikovala provoz v Těšnovském tunelu v Praze.

Při nehodě u Aše na Chebsku zemřel dnes odpoledne motocyklista (63). Spolujezdkyně (57) je ve vážném stavu, vrtulník ji odvezl do plzeňské fakultní nemocnice. Podle informací ČTK šlo o manželský pár. Jejich motocykl sjel ze silnice.

V Těšnovském tunelu v Praze dnes havaroval motorkář, skončil v péči záchranářů. Nehoda se stala krátce po 14:00 a zhruba 15 minut byl tunel kvůli ní zcela uzavřen. Posléze policisté zprovoznili směr do centra Prahy.

Podle první informací měl motorkář zakázáno řízení motorových vozidel, což byl "s největší pravděpodobností důvod, proč před policisty ujížděl". "Nicméně je to předmětem vyšetřování," dodal policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Témata:  dopravní nehody motorkáři Karlovarský kraj

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy