Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tomu se říká ledový klid? Brit převrátil auto a v klidu vystoupil

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Londýn - Zřejmě nejbritštější reakce na autonehodu, jakou jste kdy viděli. Mladý muž jel autem a jízdu natáčel na kameru. V tom si všiml nebezpečně předjíždějícího auta a musel strhnout řízení. Z celé situace si ale vůbec nic nedělal.

Video mladého Brita se stává internetovou senzací. Měl štěstí, že se mu nic nestalo. Projížděl se krajinou a vše dokumentoval na kameru připevněnou pravděpodobně na své hlavě, když v tom se proti němu vyřítilo auto. Řidič musel strhnout volant a bezmocně sledoval, jak viník nehody ujíždí. Poté se s ním převrátil svět. 

Většina z nás by v tom momentě byla k smrti vyděšená. Hrdina videa však ještě pořád visel hlavou vzhůru, když konverzačním tónem prohlásil: „No, tak to bylo kur*a děsivý.“ Poté vylezl ven a bez sebemenšího vzrušení informoval přibíhajícího řidiče, že není zraněný.

V následující konverzaci několikrát zopakoval, že se vůbec nezlobí a celá situace by se měla brát v klidu. Po chvíli si uvědomil, že natáčí a snad aby tím někoho neurazil kameru vypnul. Brit měl pořádnou dávku štěstí, že se mu nic nestalo. Jeho klid v průběhu celé situace je však obdivuhodný. 

Témata:  nehody aut Velká Británie

Související

Aktuálně se děje

24. září 2024 20:54

Anna K chtěla s Varteckým rodinu! Vše dopadlo jinak!

Český šoubyznys, to nejsou jen svatby a babyboom, ale také rozchody. Jeden letos oznámila populární zpěvačka Anna K., která se po mnoha a mnoha letech rozešla s dlouholetým partnerem Tomášem Varteckým. Jejich cesty se rozdělily jednou i v minulosti, ačkoliv hvězdný pár stál svého času o založení rodiny. Vartecký dnes šokoval tím, že se oženil. S novou partnerkou přitom je jen několik měsíců.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy