Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič zcela zničil své ferrari za 6 milionů, vlastnil ho jen hodinu

Ferrari
Ferrari
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Londýn - Pouhou jednu hodinu si řidič v Británii užíval svého nového sportovního automobilu, který si pořídil za 200.000 liber (5,8 milionu Kč).

Při jízdě na severu Anglie ztratil nad vozem kontrolu a skončil s ním v poli. Ze sportovního vozu zbylo po požáru jen torzo, řidič ale vyvázl jen s lehkými zraněními, informoval zpravodajský server BBC.

Policie hrabství South Yorkshire označila za zázrak, že řidič ze čtvrteční nehody vyvázl jen s několika menšími řeznými ranami a modřinami. Zároveň ale uvedla, že policisté u muže zaznamenali i "pocit zraněné pýchy".

K nehodě, po kterém z vozu Ferrari 430 Scuderia zbyl jen ohořelý vrak, došlo pouhou hodinu poté, co si řidič automobil zakoupil. Příčinou nehody, při které vůz podle policie doslova vylétl z mokré silnice, bylo zřejmě nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky.

Témata:  nehody aut Velká Británie zajímavosti Ferrari

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy