Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čím větší poprsí, tím větší sleva. Restaurace se stala terčem kritiky kvůli své akci

Čína
Čína
Foto: Pixabay

Peking - Čínská restaurace Trendy Shrimp servírující mořské plody nachystala speciální akci pro ženy a dívky. Čím větší poprsí, tím větší sleva. Upozornil na to zpravodajský server Fox News.

Slevový systém restaurace v Chang-čou v provincii Če-ťiang byl jednoduchý. Žena s podprsenkou velikosti A měla nárok na slevu pět procent, za košíček velikosti B byla sleva 15 procent, velikost C se postarala o 25 procent a tak dále. Nabídku navíc doprovázela názorná kresba ilustrující zvyšující se slevu úměrně bujnějšímu poprsí.

"Jedná se o vulgární reklamu, navíc diskriminační vůči ženám," řekla čínskému listu Evening Post jedna z obyvatelek města, která se představila jen rodovým jménem Ču. Společně s několika dalšími pobouřenými občany si stěžovala na radnici.

Tento krok zjevně zabral, protože reklama i speciální nabídka z restaurace zmizely - a to přesto, že reklamní akce měla úspěch. Jak uvedl manažer podniku Lan Šeng-kang, počet zákazníků stoupl o 20 procent a dívky byly hrdé, jak velkou slevu získaly.

Témata:  Čína restaurace

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy