Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šaman chce léčit fotbalistu Ronalda, prý je prokletý

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Foto: Reprofoto ČT

Lisabon - Hvězdný útočník Realu Madrid Portugalec Christiano Ronaldo (32) muže být prokletý, protože neurovnal vztahy s otcem a ani se nezúčastnil jeho pohřbu. Má i potíže na hřišti. Prohlásil to portugalský šaman Fafe.

Ronaldo nedávno dostal pětizápasový trest za strčení do rozhodčího a navíc čelí obvinění z daňových úniků. A jak v rozhovoru pro server Flash! prohlásil Fafe, vlastním jménem Fernando Nogueira, nejde o náhodu. "Ronaldo byl oslaben psychologicky i spirituálně," uvedl.

"Místo otcova pohřbu hrál zápas. Nerozloučil se s ním a ani s ním dlouho nemluvil. Ale i když jeho otec mohl být špatný člověk, tak nejít na jeho pohřeb vypustilo velmi silnou negativní energii," přisadil si šaman.

"Když bude on nebo jeho rodina potřebovat silného šamana, jsem k dispozici. A velmi rád ho vyléčím zdarma. Vždyť Ronaldo je nejlepší fotbalista na světě," dodal Fafe.

Pro Ronalda nejde o první zkušenost s okultními silami. V roce 2009 nejmenovaný čaroděj vyhlašoval, že na objednávku způsobil bývalému hráči Manchesteru United zranění. Real tehdy zásah kouzel striktně odmítl.

Témata:  Cristiano Ronaldo fotbal Real Madrid

Aktuálně se děje

1. května 2024 12:13

Češi v EU: Největší nespokojenost panovala v roce 2016

V dobách migrační krize v roce 2016 panovala největší míra nespokojenosti s členstvím Česka v Evropské unii, kdy nebylo spokojeno 65 procent Čechů. Naopak největší spokojenost byla zaznamenána kolem českého předsednictví v roce 2009, kdy bylo spokojených 69 procent obyvatel.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy