reklama

Kate Middletonová, vévodkyně z Cambridge, a princ William, vévoda z Cambridge, se při cestách po celém světě setkali s tisícovkami lidí. Manželé spolu od své první oficiální zámořské návštěvy v Kanadě v roce 2011 absolvovali zatím 19 služebních cest.

Přesto uprostřed všech celé té parády, záplavy květů a exotických dárků, které manželé obdrželi od dobrovolníků i státníků, existuje jedna žádost, kterou zdvořile odmítají.

Pokud byste se někdy měli vy osobně střetnout s královskou rodinou, dáme vám jednu radu, která vám ušetří problémy - nikdy nežádejte nikoho z členů této rodiny o autogram.

Jak poukazují britská média, například server The Independent nebo Daily Express, protokol diktuje, že všichni členové královské rodiny musejí odmítnout poskytnou svůj podpis, aby se zabránilo jeho možnému padělání.

Znalost tohoto zvyku vás ušetří trapných chvilek při setkání s členy rodiny, zároveň ale také ušetří peníze vášnivým sběratelům. Pokud jste zvažovali koupi plakety nebo fotografie s podpisy členů britské vládnoucí rodiny, věřte že jde s největší pravděpodobností o padělky.