reklama

Vyplynulo to ve čtvrtek během soudního procesu s Krejčířem a dalšími obžalovanými v případu vraždy podnikatele libanonského původu Sama Issy. Denis je údajně podezřelý ve stejném případu jako jeho otec.

Denisovi byl již dříve zakázán vstup do země jihoafrickým ministerstvem vnitra. Krejčířův syn se nyní pravděpodobně nachází někde ve východní Evropě, uvedl dnes jihoafrický server. Loni podle všeho byl v Česku.

Soud s Radovanem Krejčířem dnes v Jihoafrické republice pokračoval, nijak se ale neposunul. Obhajoba totiž obvinila prokuraturu z toho, že nezveřejnila důležité důkazy; advokáti se tak prý nemohou řádně připravit.

Z vraždy Issy byly dosud kromě Krejčíře obžalovány další čtyři osoby - Nkanyiso Mafunda, Siboniso Miya, Mfaniseni Siphiwe Memela a Mike Grigorov. Podle právníka těchto čtyř mužů jsou porušována práva jeho klientů na spravedlivý proces. Podobného názoru je i Krejčířův právník Cliff Alexander. Ten prokuraturu rovněž obvinil, že neprokázala nějaké skutečné spojení mezi Krejčířem a Issou.