Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zakladatel Playboye Hugh Hefner zemřel, bylo mu 91 let

Hugh Hefner
Hugh Hefner
Foto: iCelebZ.com

Washington - Ve věku 91 let zemřel Hugh Hefner, zakladatel amerického pánského magazínu Playboy. V roce 2015 se časopis překvapivě rozhodl skoncovat s nahotou, záhy se k ní ale opět vrátil.

"Americká ikona a zakladatel Playboye Hugh M. Hefner dnes zemřel," uvedla ve středu večer místního času (v noci na dnešek SELČ) společnost Playboy Enterprises s tím, že se tak stalo poklidně a doma.

Playboy je považován za etalon pánských časopisů, ale v posledních letech se potýká s klesajícím zájmem mužů. V roce 2015 ze stránek magazínu zmizela nahota. Letos se však obnažené ženy vrátily.

Hefner byl třikrát ženatý. Přestože plánovanou třetí svatbu jeho tehdejší přítelkyně a nyní 31letá vdova Crystal Harrisová v červnu 2011 na poslední chvíli zrušila, pár si nakonec řekl ano v posledních hodinách roku 2012.

Ještě za svého života vyslovil Hefner přání být po smrti nablízku slavné Marilyn Monroeové. Proto si také koupil na losangeleském hřbitově, kde je legendární herečka pochována, volný hrob hned vedle jejího.

Témata:  Playboy Hugh Hefner úmrtí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy