Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Strýc vévodkyně Kate surově zbil na ulici manželku

Kate Middleton
Kate Middleton
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Londýn - Strýc vévodkyně z Cambridge čelí obvinění, že v noci na dnešek poblíž svého bydliště zbil manželku. Ta musela být hospitalizována. Gary Goldsmith byl propuštěn na kauci a k soudu je předvolán na 31. října.

Goldsmith je bratr matky vévodkyně Kate a britská média ho pro jeho aféry někdy označují za černou ovci rodiny.

Manželé se podle britského tisku v noci vraceli vozem taxi ze soukromého klubu a Julie-Ann Goldsmithová byla nalezena zraněná před jejich londýnským domem. Pár se podle serveru listu Daily Mail pohádal kvůli Goldsmithově závislosti na kokainu.

"Křičel na ni a ona mu dala facku, až mu spadly brýle. Začali s tím, když se pokoušeli odemknout dveře. On se pak otočil a levou pěstí ji zasáhl do obličeje. Ona spadla a narazila hlavou o dlažbu," řekl taxikář, který pár k domu přivezl.

Manželka prý hádku začala stížností, že muže neviděla týden, zatímco on si užíval drog s přáteli. "Myslíš si, že jsem hloupá?" hádala se podle taxikáře žena, načež Goldsmith na ni začal křičet, že je "děvka".

Témata:  Velká Británie Vévodkyně Kate násilí

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 18:40

Loňská střelba na FF UK významněji zasáhla kolem 9000 lidí

Loňská tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) a s ní související události psychicky významněji zasáhly kolem 9000 lidí v Česku. Krizovou intervenci jim poskytovaly stovky odborníků. Ve zprávě o poskytnuté psychosociální pomoci to ve čtvrtek uvedla česká policie.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy