Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trumpův tým už připravuje další prezidentskou kampaň, hlavní hvězdou má být snacha Lara

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

Washington - Tým amerického prezidenta Donalda Trumpa už začal s další volební kampaní. Hlavní hvězdou má být Trumpova snacha Lara, manželka mladšího prezidentova syna Erika. Na platformách twitter, facebook a youtube má už kampaň své účty, na nichž publikuje videa a informace. Některá videa během 24 hodin zhlédlo až 1,5 milionu uživatelů.

Lara Trumpová se stala centrální osobností startující volební kampaně, v níž nechybí pořádání mítinků, shromažďování finančních darů ani zpochybňování nepřejících médií, píše agentura AP.

Cílem kampaně je podle Trumpovy snachy nabídnout Američanům informace, které jim média neposkytují, nebo které zkreslují.

Na facebooku od léta funguje kanál Real News Update, přezdívaný Trump TV. Natáčí se v horních patrech prezidentova newyorského štábu v Trump Tower na Manhattanu. "Real news", tedy skutečné zprávy, mají být protikladem "fake news," tedy údajně vylhaných zpráv z produkce mainstreamových médií.

Lara Trumpová se za Erika provdala v roce 2014, v té době pracovala jako produkční zpravodajského magazínu televize CBS Inside Edition. Loni se ochotně připojila k Trumpově volební kampani, budoucí prezident ji prý pověřil, aby zajistila jeho vítězství v Severní Karolíně. Po Trumpově inauguraci se už do televize nevrátila a plně se věnuje kampani za tchánovo znovuzvolení.

Témata:  Donald Trump prezident USA volby v USA

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 8:36

Langšádlová končí ve vládě. TOP 09 oznámila, že podá demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy