Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Byla jsem více než 43 tisíc krát znásilněna. Musela jsem zavřít oči, abych neviděla, co mi dělají, popisuje žena

Prostituce
Prostituce
Foto: Pixabay

Jako velmi mladá se dostala do rukou obchodníka s lidmi. V životě byla více než 43 tisíc krát znásilněna. Žena "znásilnila 43,200" krát hovoří o koloniích obchodování s lidmi v Mexiku. "Začala jsem v 10 hodin a skončila o půlnoci. Někteří muži by se mi smáli, když jsem plakala," vzpomíná s odstupem času.

Žena, která se z donucení zapojila v lukrativním obchodování s lidmi v Mexiku, vypráví o svém utrpení, která zažila v rukách bezohledných zločinců zapojených do organizované trestné činnosti. Karla Jacintová věří, že byla znásilněna zhruba 43,200 krát. Byla totiž nucena spát s nejméně třiceti muži každý den po dobu 4 let, uvedla pro CNN.

Vše začalo, když jí bylo 12 let. Tehdy potkala překupníka, který ji odvedl z její dysfunkční rodiny a nalákal ji na dary, peníze a rychlá auta. Tehdy dvaadvacetiletý muž ji přesvědčil, aby s ním odešla do města Tenancingo v mexickém státě Tlaxcala, které je známé jako hlavní centrum obchodníků s lidmi. Právě tam jsou lákány oběti, než jsou nuceny k prostituci.

Jacintová řekla CNN, že s tímto obchodníkem žila tři měsíce, než byla odvezena do Guadalajary, jednoho z největších měst Mexika, kde byla nucena pracovat jako prostitutka. „Začala jsem v 10 hodin a skončila o půlnoci," řekla. „Někteří muži se mi smáli, protože jsem plakala. Musela jsem zavřít oči, abych neviděla, co mi dělají, abych nic necítila."

Její „překupník“ ji jednou tvrdě zbil, když na jejím krku viděl cucflek. „Začal mě bít řetězem v celém těle," řekla Jacintová. „Bil mě pěstmi, kopal do mě, tahal za vlasy, plivl mi na tvář ... také mě spálil žehličkou,“ vzpomíná žena. Utrpení ale neskončilo ani ve chvíli, kdy hotel, kde pracovala spolu s dalšími dívkami, „osvobodila“ policie. Žena tvrdí, že policisté si dívky, z nichž některým nebylo ještě 10 let, natáčeli v kompromitujících pozicích.

Jacintová byla zachráněna v roce 2006 během operace proti obchodníkům s lidmi v Mexiku. Nyní je jí 23 let a je jedním z bojovníků proti obchodování s lidmi. Její svědectví bylo použito jako důkaz na podporu zákona HR 515, známého jako „Meganin zákon", který úřadům ukládá, aby zveřejňovaly seznamy sexuálních delikventů i s místem bydliště.

Témata:  znásilnění Mexiko obchod s lidmi ženy prostituce

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy