Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Obviněním ze sexuálního obtěžování čelí i americký komik Louis C.K.

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Pixmac

Washington - Americký komik Louis C.K. v minulosti údajně sexuálně obtěžoval několik žen. Podle listu The New York Times jde o čtyři jeho kolegyně z branže a pátou neidentifikovanou ženu. Nové obvinění se vynořilo na herce Stevena Seagala.

Louis C.K. se údajně ukájel přímo před některými ze svých kolegyň či tak činil prostřednictvím telefonu. S těmito jeho praktikami se prý setkaly komičky Dana Goodmanová, Abby Schachnerová, Julia Wolovová nebo Rebecca Corryová.

Louisův právník na žádost agentury AP o komentář ke slovům žen neodpověděl, sám komik se však podle svého zástupce vyjádří v nejbližších dnech.

Vůči Seagalovi vznesla ve čtvrtek obvinění herečka Portia de Rossiová, jejíž neblahá zkušenost se váže ke konkurzu, který dělala v jeho kanceláři na roli do jeho filmu. Tehdy jí prý řekl, že "je důležité, když funguje chemie mimo filmové plátno" a rozepnul si kalhoty. "Utekla jsem a zavolala svému agentovi," napsala herečka na twitteru.

Seagala již minulý týden ze sexuálního obtěžování obvinila herečka Julianna Marguliesová či modelka Jenny McCarthyová.

Témata:  Steven Seagal sexuální obtěžování ženy

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:01

Počet mrtvých v Pásmu Gaz překročil 34 tisíc

Pracovníci úřadu civilní obrany v Pásmu Gazy od pátku vyzvedli těla 210 Palestinců z improvizovaného pohřebiště v areálu nemocnice Násir ve městě Chán Júnis na jihu oblasti, informuje agentura AP. Od začátku izraelské operace loni v říjnu v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 34 151 Palestinců a dalších 77 084 bylo zraněno, sdělily dnes tamní úřady.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy