Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Syn republikánky Palinové zaútočil na otce, pak vyhrožoval policii

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Wasilla (Aljaška) - Syn americké političky Sarah Palinové zaútočil na svého otce a pokusil se z domu svých rodičů ukrást auto. Track Palin (28) již v minulosti čelil několika obviněním z domácího násilí.

Track Palin se podle informací z vyšetřovacího spisu vypravil do domu rodičů ve městě Wasilla, odkud se pokusil odvézt auto. Otec se ale rozhodl v tom synovi zabránit se zbraní v ruce.

Nakonec však na potomka nevystřelil a mladík jej v potyčce zbavil zbraně a poranil. Poté dorazili policisté, jimž Track Palin chvíli vyhrožoval, načež jej odvedli v poutech. Podle Sarah Palinové "vyváděl a byl na nějakých prášcích". Sám její syn připustil, že si dal několik piv.

Loni byl syn Palinové obviněn z používání zbraně pod vlivem návykové látky, o dva roky dříve řešila policie jeho potyčku během rodinného setkání.

Palinová byla v roce 2008 viceprezidentskou kandidátkou republikánů po boku senátora Johna McCaina, neuspěli však v souboji s Barackem Obamou a Joem Bidenem.

Témata:  Sarah Palinová domácí násilí USA

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy