Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na řidiče čekalo velké překvapení, veverky udělaly z jeho vozu skrýš na žaludy

Ulice Londýna, ilustrační foto
Ulice Londýna, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Londýn - Britský řidič musel po návratu z dovolené se svým vozem nečekaně do autoservisu. Nebylo mu jané, proč nelze řadit. Prohlídka ukázala, že během jeho nepřítomnosti si veverky udělaly z vozu skrýš na žaludy.

Stovky plodů byly všude, napsal britský deník The Independent. "Měl jsem tam asi měsíc nějaké veverčí squattery. Mám teď špatný pocit. Zničil jsem jim zimní zásoby, celou jejich těžkou práci," uvedl realitní makléř Andrew Wilkins (25) z hrabství Surrey v jihovýchodní Anglii.

Wilkins s přítelkyní cestovali od konce listopadu po Asii. Po návratu domů před Vánocemi zjistil, že řazení jde u jeho vozu Volkswagen Golf poněkud ztuha.

První žaludy objevil při úklidu před předáním auta technikům v přihrádce u spolujezdce. Pracovníci servisu pak zjistili, že veverky si své zásoby uskladnily i pod kapotu a do převodové skříně. Odstranění žaludů zabralo dvě hodiny a Wilkinse vyšlo na 168 liber (asi 4800 Kč).

Témata:  Velká Británie řidiči zajímavosti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy