Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Německu přepadli a zbili českého řidiče kamionu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Berlín - Na dálničním odpočívadle u Lipska se v noci na dnešek stal obětí přepadení český řidič. Skončil v Nemocnici.

Podle listu Mitteldeutsche Zeitung jej neznámý pachatel přepadl, zbil a oloupil. Šestadvacetiletý Čech musel být převezen do nemocnice.

K "brutálnímu přepadení" došlo podle německé policie kolem 03:00 SEČ na odpočívadle Saaletal u dálnice A38, které leží nedaleko obce Leuna ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko.

Český řidič odpočíval ve svém voze, když do jeho kabiny vnikl neznámý pachatel. Podle listu Mittelbayerische Zeitung Čecha zjevně překvapil. Zranění, které mu útočník způsobil, byla tak vážná, že řidič musel být převezen do nemocnice.

Z místa činu si pachatel odnesl hotovost a několik platebních karet. Výše uloupené hotovosti zatím známa není. Bližší informace německá policie vzhledem k probíhajícímu vyšetřování neposkytla.

Témata:  Německo dálnice Češi

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.