reklama

Manželský pár čelí v Rusku obžalobě poté, co byl obviněn ze sexuálního zneužívání své dvanáctileté dcery. "Je lepši, když to uděláme my, než nějaký šílenec," obhajovala se matka před policií.

Právníci oznámili, že oba čtyřiatřicetiletí manželé byli obviněni z pedofilie, jelikož se jejich dítě stalo "sexuálním otrokem". Nyní jsou ve vazbě v ruském Volgogradu (dříve Stalingradu) a pokud budou odsouzeni, hrozí jim až 20 let ve vězení.

Dvanáctiletá dívka měla být podle obžaloby obětí sexuálního obtěžování od prosince 2016 do března 2017. Otec je obviněn ze znásilnění, které prováděl podle žalobců každý druhý den. Již před samotným obviněním bylo dítě rodičům odebráno z péče, podle informací deník oba obvinění svoji dceru už nikdy neuvidí.

O dívku se nyní stará náhradní péče. Matka policii oznámila, že byla sama jako třináctiletá znásilňovaná. Prohlásila, že "jí chtěli oba poskytnout průpravu na dospělý život".

Strašlivé utrpení dívky vyplulo na povrch poté, co podstoupila vyšetření "týkající se problémů s jejími měsíčními cykly". Lékaři při něm zjistili, "že už není panna". Právě po této události řekla dívka vyšetřovatelům, co se jí dělo.

Pár se následně k sexuálnímu zneužívání přiznal. Podle zpráv obžaloby rodiče věřili, že "bude lepší, když o panenství přijde s otcem, s nímž se následně bude učit detaily o sexuálním životě".

O útocích, ke kterým docházelo jednou za dva dny, nic nevěděli ani prarodiče dívky, i když žili ve stejném domě jako ona, doplňuje zpráva.