Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Matku a jejího sedmiletého syna zabila halda sněhu, spadla na ně ze střechy u sjezdovky

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Kirkwood (Kalifornie) - Matka a její sedmiletý syn přišli o život nedaleko sjezdovky ve skiareálu Kirkwood, když se na ně ze střechy domu zřítila masa sněhu.o velikosti přívěsu.

Olgu Perkovicovou a jejího syna zavalilo množství sněhu, když stáli asi devět metrů od vchodu do domu, ve kterém byli ubytováni. Uvedl to šerif okresu Alpine County. Jejich těla byla nalezena v neděli pod metrovým nánosem sněhu.

Záchranáři po nich pátrali několik hodin. Našli je poté, co policii zavolal jejich soused, který u domu objevil rukavice.

Od sněhové bouře, která oblast zasáhla minulý týden, v regionu včetně nejnovějšího incidentu přišli o život už čtyři lyžaři.

Témata:  zima neštěstí sníh

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.