Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Američan namluvil své manželce, že byl unesen. Na "výkupné" čekal v kasinu

USA
USA
Foto: Pixabay

Oklahoma City - Gambler a sázkař Jonathon Davis z amerického státu Oklahoma se pokusil před svou manželkou předstírat, že byl unesen. Čekání si krátil v kasinu, kde ho také policie dopadla. Nyní Davis čelí obvinění z vydírání.

Davis posílal manželce textové zprávy z mobilního telefonu, ve kterých se vydával za únosce. Chtěl, aby mu žena poslala peníze na internetový platební systém PayPal. Manželce poslal i fotku zlomeného prstu se vzkazem, že bude v jejich lámání pokračovat, dokud nedostane výkupné. Podle magazínu People žádal 375 dolarů (7700 Kč).

Po třech dnech se žena obrátila na policii, která obratem Davisův mobilní telefon lokalizovala v jednom z kasin v Tulse. Když na místo policisté přijeli, Davis seděl sám u hracího stolu.

"Moc dobře připraven nebyl," řekl k případu policista Jason Woodruff. "Ani nevím, zda to měl promyšlené v dlouhodobějším horizontu," dodal.

Témata:  hazard zajímavosti USA

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy