Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragédie ve škole, dívka zemřela při hodině tělocviku

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: KreBul.cz **www.krebul.cz**

Londýn - 14letá dívka zkolabovala ve škole při hodině tělocviku. Žákyně Keira Beagle byla převezena do nemocnice v Glasgow, ale později zemřela. Policie popsala smrt na střední škole Calder Head v městečku Shotts v hrabství North Lanarkshire, jako nevysvětlitelnou.

Čtrnáctiletá dívka zkolabovala při běhu v hodině tělocviku. Zdravotnická pomoc byla zavolána okolo půl třetí odpoledne a mladá dívka byla letecky transportována do Královské nemocnice pro děti v Glasgow. Případ vyšetřuje skotská policie. Příčinu smrti ukáže až soudní pitva.

Ředitel školy John Robertson pronesl, že každý ze školy je šokován a hluboce zasažen smrtí žákyně. "V tuto chvíli myslíme na rodinu a přátele. Poskytneme mladým lidem v Calder Head pomoc a podporu v této obzvláště těžké chvíli".

Kondolence pro oblíbenou spolužačku zaplavily sociální sítě. Na její počest si přátelé změnili profilové obrázky na fialová srdce se slovy: Leť vysoko, Kiero.

Na twitteru se objevil vzkaz od Regana Cowena: "Leť vysoko Keira!! Jsi pryč, ale nezapomeneme, odešla jsi velice mladá, nejzářivější hvězdo v nebi." Jiný kamarád, Leah napsal: "Nemůžu uvěřit, co se stalo s mojí kamarádkou. Myslím na tebe Keiro, a na tvou rodinu."

Chloe Brown přidal: "Tak zničující, slyšet co se stalo dneska v naší škole, myšlenky jsou s tebou, tvými přáteli a s tvojí rodinou." Nicolle Conor jednoduše vzkázala: "Leť vysoko jako andílek."

Témata:  Velká Británie úmrtí děti

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 8:30

Počasí se bude nadále oteplovat. Vystoupá na letní teploty

Nebývale chladná dubnová epizoda je u konce, o víkendu už teploty překročí dvacítku. Podle týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) pak v příštím týdnu ještě o pár stupňů vzrostou. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy