Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Uprchlík věznil a mučil svou mladou přítelkyni. Prý si to nepamatuje

Násilí, ilustrační fotografie
Násilí, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Nantes (Francie) – Velmi dramatické zážitky má za sebou osmnáctiletá dívka z Francie. Její přítel, který v zemi žije jako nelegální migrant, ji uvěznil a mučil. Žena nakonec utekla z balkónu v devátém patře díky lanu z prostěradel.

Francouzský deník Le Parisien přinesl příběh mladé dívky, která prožila velmi krutou zkušenost. Její čtyřiadvacetiletý přítel ji tři dny věznil a brutálně mučil. Mladá žena ale přesto dokázala zachovat duchapřítomnost a pomocí prostěradla z balkónu v devátém patře slezla o patro níže, kde našla útočiště u souseda.

K incidentu došlo na předměstí Nantes v Saint-Herblain. Během tří dnů migrant brutálně dívku bil tyčí a kabely, oholil jí část hlavy a ruku jí máchal ve vroucí vodě. Média o těchto praktikách hovoří jako o mučení. Tělo dívky údajně bylo pokryté modřinami a její obličej byl hodně opuchlý.

S migrantem oběť žila deset měsíců: Krátce po jejím útěku byl muž zatčen. Policistům řekl, že si na jednotlivé aspekty příběhu pamatuje jen mlhavě, protože byl opilý. Policie ale říká, že muže už dobře zná. Byl obviněn z „únosu a úmyslného násilí" a bude se zpovídat před soudem.

Témata:  Francie krimi násilí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy