Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Moderátorka stanice Fox označila omylem Trumpa za diktátora

Donald Trump, 45. prezident USA
Donald Trump, 45. prezident USA
Foto: ABC News

Washington - Moderátorka americké konzervativní televize Fox, která je nakloněna současné politice Bílého domu, si utrhla ostudu. Summit amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokorejského vůdce Kim Čong-una omylem označila za setkání "dvou diktátorů".

Abby Huntsmanová, která je dcerou amerického velvyslance v Rusku, komentovala Trumpův nedělní přílet na summit do Singapuru. Předpokládá se, že hlavním tématem úterních rozhovorů bude ukončení severokorejského jaderného programu.

"Nehledě na to, co se na této schůzce dvou diktátorů odehraje, to, čeho jsme nyní svědky, se týká historie," uvedla Huntsmanová v pořadu Fox & Friends.

Hostem pořadu byl bývalý ředitel komunikace Bílého domu Anthony Scaramucci. Ten prý přeřeknutí patrně nezaznamenal. Moderátorka se ještě během vysílání se za svůj výrok omluvila.

Témata:  Donald Trump USA zajímavosti

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 17:26

Piráti rázně odmítli návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy