Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Paranoidní pár umučil aupairku. Prý chtěla omámit a sexuálně zneužívat členy jejich rodiny

Násilí
Násilí
Foto: Pixabay

Londýn - Francouzský pár, který byl v květnu uznán vinným z vraždy mladé krajanky, která u něj pracovala jako au pair, dnes dostal u britského soudu doživotí. Přesnou příčinu smrti vyšetřovatelé nemohli zjistit kvůli stavu těla, prokázali ale, že au pair utrpěla mnohočetné zlomeniny.

Zuhelnatělé tělo dívky našli loni v září hasiči v zahradě domu v britské metropoli, kde dvojice žila. Odsouzení mohou být podle verdiktu podmínečně propuštěni nejdříve za 30 let.

Podle obžaloby byli Sabrina Kouiderová (35) a Ouissem Medouni (40) přesvědčeni, že se dívka a bývalý partner Kouiderové Mark Walton spikli a chtěli omámit a sexuálně zneužívat členy jejich rodiny. 

Au pair Sophii Lionnetovou (21), popisovanou jako nezkušenou, ostýchavou a naivní, podrobovali násilným "výslechům", z nichž některé si nahrávali. Poslední takový výslech se uskutečnil v noci z 18. na 19. září loňského roku, kdy dvojice dívku mučila a bila, až ji nakonec zabila. 

Kouiderová a Medouni vinu odmítali a tvrdili, že Lionnetová zemřela nešťastnou náhodou. Přiznali se jen k tomu, že se její tělo pokusili zpopelnit.

Témata:  vražda Velká Británie násilí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy