Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Marocký zpěvák je ve Francii obviněn ze znásilnění, minule za něj výhrady platil král

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Saint-Tropez - Marocký zpěvák Saad Lamdžarid byl oficiálně obviněn ze znásilnění, oznámila prokuratura ve francouzském městě Draguignan. V Saint-Tropez ho obvinila jedna žena po noci ze soboty na neděli. Policie vzala zpěváka do vazby v neděli na 24 hodin s možností prodloužení. Propustila ho v úterý.

Třiatřicetiletý zpěvák, který je populární v celém arabském světě zůstává po propuštění z vazby pod policejním dozorem.

Ze znásilnění byl zpěvák v roce 2010 obviněn také v USA, vinu popřel a nebyl stíhán.

V říjnu 2016 žena oznámila, že ji zpěvák napadl v pokoji hotelu u Champs-Elysées. Maročan měl mít následujícího dne v Paříži koncert, ale byl po vznesení obvinění umístěn do vazby a koncert byl zrušen. Na základně rozhodnutí odvolacího soudu byl loni v dubnu propuštěn na svobodu s elektronickým náramkem. Soudní výlohy tehdy uhradil marocký král Muhammad VI.

Témata:  Francie znásilnění Maroko krimi

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.