reklama

Dívka známá jen jako Maddie si nejprve zvláštní zvuky a mizející předměty neuměla vysvětlit. S kamarádkami žertovala, že v jejich bytě straší.

V sobotu, když se vrátila ze školy, opět slyšela rachocení, které vycházelo z jejího šatníku. Myslela si, že by se mohlo jednat o mývala, pro jistotu se však zeptala, zda tam někdo je. K jejímu překvapení se dočkala odpovědi.

„Řekl – oh, jmenuju se Drew. Otevřela jsem dveře a byl tam, na sobě měl moje oblečení. Moje ponožky, boty. A batoh měl také plný mého oblečení,“ popsala Maddie místním médiím.

Podle stanice WFMY není jasné, jak dlouho 30letý muž v jejím šatníku přebýval. „Očividně se vrátila domů okolo oběda, uslyšel zvuky a našla ho tam,“ sdělil mluvčí policie v Greensboro pro Greensboro News and Record.

Podle studentky se muž, který byl později identifikován jako Andrew Swofford, choval „jako by byl doma“. „Zkusil si můj klobouk. Šel s ním do koupelny a prohlížel se v zrcadle, a potom mi řekl – jsi fakt pěkná, můžu tě objemnou?“ popisovala Maddie setkání.

Poté, co do bytu dorazil její přítel, muž utekl. Policie ho však nedlouho poté zadržela na nedaleké benzínové pumpě. Swofford byl obviněn z několika trestných činů a umístěn do vazby s kaucí stanovenou na téměř 27 000 dolarů. Není jasné, jak se vlastně do bytu dostal. Nikde totiž nebyly zjištěny známky násilného vniknutí.